Resort Knuitershoek | 5 Woningen Resort Knuitershoek gereed
16607
post-template-default,single,single-post,postid-16607,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-theme-ver-16.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

5 Woningen Resort Knuitershoek gereed

5 Woningen Resort Knuitershoek gereed

Na de finale afwerking van de vijf woningen en de daarbij behorende tuinen, zijn de eerste vijf woningen gelegen op resort Knuitershoek gereed voor verkoop. Resort Knuitershoek ligt in Zeeuws-Vlaanderen, pal aan de Westerschelde. Vlakbij de Belgische grens. Het resort telt 23 vakantiewoningen. Met een uitstraling die perfect past in het Zeeuws-Vlaamse landschap. Elke woning heeft een eigen, aangelegde tuin, een groot terras en een parkeerplaats. De percelen variëren in oppervlakte van circa 300 tot circa 800 m2. In iedere tuin is de zon, als die schijnt, volop aanwezig. U kunt de percelen kopen of kiezen voor erfpacht.